KurumSoft

Cevizli Mah. Fil Yokuşu Sok. No:18 Kat:3 Karalar Plaza Maltepe/İstanbul

Artık Çekler Tek Tıkla Sorgulanıyor,
Daha İyi Kaynak Değerlendirme ve Planlama Şansı Elde Ediliyor!

Logo sistemine kayıtlı müşteri çekleri ile TEBF’de işlem yapın, kazançlı çıkın.

Logo ve TEB Faktoring (TEBF) iş birliği kapsamında; faktoring hizmeti almak isteyen Logo kullanıcıları, artık çek ekranından tek bir butonla kolayca ve hızla Logo’da kayıtlı olan çeklerin faktoringe uygun olup olmadığını ve çeklerin güvenilirliğini sorgulayabiliyor.

İlk aşamada GO ve Tiger serisi ürünlerle kullanım imkanı sunulan Logo Faktoring Bilgi Köprüsü hizmeti aktivasyon ve kontör bedeli ödemeden 1 Ağustos 2017’ye kadar ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Kullanıma başlanması için, güncel diyalogo.dll’inin kurulu olması yeterli oluyor.

Sizler de Logo Faktoring Bilgi Köprüsü hizmetinden yararlanmaya hemen başlayabilir, sistem kontrolleri sayesinde operasyonel risklerinizi azaltarak güvenle işlem yapabilirsiniz. Detaylar için kullanıcı kılavuzunu inceleyebilirsiniz.

Faktoring Nedir?

Faktoring klasik tanımıyla, faturalı satış yapan firmaların, mal ve/veya hizmet satışından doğmuş vadeli alacaklarının ‘‘faktor’’ adı verilen finansal kuruluşlara devredilerek, karşılığında faktor tarafından finansman garanti ve tahsilat hizmetlerinin sunulduğu bir finansman yöntemidir.

TEB Faktoring A.Ş. Eylül 1997’de Türk Ekonomi Bankası’nın bir iştiraki olarak yurtiçi ve yurtdışı faktoring hizmetleri vermek üzere kurulmuştur. TEB grubunun ilkeleri çerçevesinde, çeşitli sektör ve büyüklükteki şirketlerin ihtiyaçlarına uygun, kaliteli faktoring hizmetleri sunulması amaçlanmıştır.

 

Detaylı Bilgi : 0850 532 7 577