KurumSoft

Cevizli Mah. Fil Yokuşu Sok. No:18 Kat:3 Karalar Plaza Maltepe/İstanbul

Logo e-Mutabakat Geliştirme Duyurusu

Logo e-Mutabakat ürünü için Diyalogo.dll üzerinde yeni geliştirmeler yapılmıştır. Bu düzenlemede yapılan geliştirmeler aşağıda yeralmaktadır. Yeni özelliklerin üründe kullanılabilmesi için ftp://ftp.diyalogo.com.tr/Connect/diyalogo.zip indirilecek Diyalogo.dll dosyasının ürün dizini altındaki LbsLoad klasörüne kopyalanması gerekmektedir.

 

 

Ürün Tanım ve Açıklama
1 e-Mutabakat_logotype-01 e-Mutabakat Hazırla
e-Mutabakat “Hazırla” ekranında ilgili ay seçimi yapılarak “Mutabakat Hazırla” butonuna basıldıktan sonra ay seçimi değiştirilirse mutabakat gönderimi engellenmeli, tekrar “Mutabakat Hazırla” butonuna basılması sağlanmalıdır.
e-Mutabakat Hazırla ekranında ilgili ay seçimi yapılıp “Hazırla” butonuna basıldıktan sonra ay seçimi değiştirildiğinde mutabakat gönderiminin engellenmesi sağlandı.
2 e-Mutabakat_logotype-01 e-Mutabakat e-Mail
e-Mutabakat Cari Bakiye, BA, BS, Cari Ekstre işlemleri için ayrı e-mail tanımlanabilmeli.
Logo e-Mutabakat gönderimlerinde Cari Bakiye, BA, BS, Cari Ekstre işlemleri için ayrı e-mail adresi tanımlanabilmesi sağlandı. Mail adreslerinin Cari Hesap Kartı – Diğer sekmesi “Form Gönderim Bilgileri” altında tanımlanması gerekmektedir. Gönderilecek belgeye göre tanımlanması gereken mail alanları aşağıdaki gibidir.

Cari Bakiye : Mektup

BA : FBA Mutabakat

BS : FBS Mutabakat

Cari Ekstre : Ekstre

İhtar Mektubu : İhtar

3 e-Mutabakat_logotype-01 e-Mutabakat BA/BS
Alınan/Verilen Hizmet Faturasının Detaylar tabında “Personel ve Diğer Masraflar ” alanı işaretliyse mutabakat türü BA veya BS olması durumunda bu faturalar listelenmemeli.
Fatura Detay tabında “Personel ve Diğer Masraflar ” alanı işaretli olan alınan/verilen hizmet faturalarının BA ve BS mutabakatlarında listelenmemesi sağlandı.
4 e-Mutabakat_logotype-01 e-Mutabakat Gönderim
İhtar mektubu gönderimi sağlanmalı.
Logo e-Mutabakat ile ERP içerisinden İhtar Mektubu gönderilebilmesi sağlandı.

 

KurumSoft Destek Ekibi