KurumSoft

Cevizli Mah. Fil Yokuşu Sok. No:18 Kat:3 Karalar Plaza Maltepe/İstanbul

e-Fatura Nedir?

e-Fatura, GİB onaylı özel entegratörler tarafından sisteme tanımlanmış kullanıcıların elektronik ortamda UBL-TR standartlarına uygun düzenlemiş oldukları belgedir.

Doğayı koruyan verimliliği artıran e-fatura, kağıda basılmayıp elektronik belge olarak sunucular aracılığı ile alıcı ve satıcıya iletilmektedir. Veri akışının GİB üzerinden gerçekleştiği e-fatura sisteminde belirlenen bir veri aktarım protokolü kullanılmaktadır.

 

e-fatura-mobile

Logo e-Fatura

 

Logo e-Fatura, çözümleri GİB tarafından belirlenen standartlara uygun olarak sunulmaktadır. Güncel mevzuatlara uyumlu olarak sürekli geliştirilen bir yapıya sahiptir.

e-Fatura kullanmak için işletmenizde Logo ERP ürünleri kullanma şartı aranmaz. ERP programınız veya yazılımınız ne olursa olsun, işletme yapınıza uygun doğru tespit ile Logo e-Fatura çözümünü, KurumSoft Logo Yazılım Destek Ekibi ve Danışmanlarımızın sektör tecrübesi ile kullanmaya başlayabilirsiniz.

Mevcut kağıt faturaların e-Fatura yani elektronik belge olarak iletilmesi ve elektronik olarak saklanması, yasal çerçeve içerisinde belirlenen standartlara uygun olarak GİB’e ibraz edilmesi ardından yine GİB tarafından onaylı Entegratörlerin sunmuş olduğu e-Fatura çözümleri ile düzenlenebilmesidir. Logo e-Fatura kağıt fatura ile aynı hukuki niteliklere sahiptir.

e-fatura-logo

Logo e-Fatura ile Maliyetlerinizi Azaltın

e-Fatura, doğaya ve çevreye katkısı ile işletmenize sağlamış olduğu maliyet avantajlarını bir araya getiriyor. Operasyonel maliyetlerinizi düşürürken verimliliğinizi artırıyor e-Fatura mükellefi yani e-Fatura kullanması zorunlu işletmeler arasında yer alan kullanıcılara kağıt fatura yerine e-Fatura göndererek baskı maliyeti, kargo maliyeti, zaman maliyeti, iş gücü tasarrufu ile maksimum maliyet avantajı sağlarsınız.

Özel Entegratörlük Hizmeti

GİB onaylı Logo Özel Entegratörlük hizmeti ile e-Faturalarınızın onay ve yönetim sürecini web üzerinden gerçekleştirin. Teknik ve yazılım desteğinin yanında sizin için hızlı ve güvenli bir alt yapı sağlayan e-Logo Özel Entegratörlük ile iş yükünüzü hafifletin. Kullanmış olduğu alt yapı sistemi ile günlük olarak 130 milyon fatura işleme kapasitesine sahip olan e-Logo Türk Telekom alt yapısı yanında Superonline altyapısı kullanarakta yedeklenmiştir.

e-Fatura uygulamasına geçmek ve avantajlı fiyatlardan yararlanmak istiyorsanız bizi arayın 0850 532 7 577

e-Logo çözümlerinden olan e-Arşiv ile ilgili yazımızı okumayı unutmayın!