KurumSoft

Cevizli Mah. Fil Yokuşu Sok. No:18 Kat:3 Karalar Plaza Maltepe/İstanbul

Logo Lem Ücreti

Logo Lem ücreti, Logo kullanıcılarının kullanmış olduğu ERP yazılımlarda yapılması gereken yasal mevzuatlara uyum ve gelişen teknolojiye entegre yapılan çalışmaların güncel versiyonlarından yararlanabilmek için ücreti logo tarafından belirlenen yıllık bedeldir.

Logo Lem yükleme, Logo Lem yenilemesi ve yüklenmesi KurumSoft gibi Logo iş ortağı ve çözüm ortağı bayiler tarafından yapılmaktadır. Logo Lem paketinizi yenilemek ve çıkan Lem bedelini öğrenmek için iş ortaklarına Logo Yazılım’a iletilmesi için firma kaşe ve imzalı bir yazı iletmeniz gerekmektedir.

Logo tarafından verilecek Lem bedeli, güncellenmek istenmesi durumunda sadece iş ve çözüm ortakları tarafından sipariş edilebilmektedir. Güncel Lem Bedeli öğrenmek ve sipariş vermek için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Logo Tiger Plus Lem, sorgulama işlemini Logo ekranınızda bulunan İZLE butonuna tıklayıp Lisans Bilgileri seçeneği ile yapabilirsiniz.

Buradan Lisans bilgilerinize ulaşabilir başlangıç ve geçerlilik tarihine göz atabilirsiniz. Ancak güncel Lem Bedeli ile ilgili herhangi bir bilgiye ulaşamazsınız.

logo-lem-1

Logo Tiger Enterprise Lem, sorgulama işlemini yine aynı şekilde İZLE>LİSANS BİLGİLERİ seçeneği ile gerçekleştirebilirsiniz.

Logo Lem Paketi

Logo Lem Paketi, Bedeli Logo Yazılım tarafından belirlenen güncel versiyon ve iyileştirmelerden yararlanmanızı sağlayan geçerliliği aktif edildiği süreden itibaren 1 Yıl olan ürün ile ilgili destek alabilmeniz için yapılan lisanslama anahtarıdır.

 

Detaylı bilgi ve Lem Sorgulama işlemleri için 0850 532 7 577 numaralı Destek Hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.