KurumSoft

Cevizli Mah. Fil Yokuşu Sok. No:18 Kat:3 Karalar Plaza Maltepe/İstanbul

Logo e-Arşiv Nedir?

Logo e-Arşiv, 433 sıra numaralı Vergi Usul Kanunu uyarınca kağıt ortam da düzenlemek, muhafaza ve ibraz edilmek zorunluluğu bulunan faturanın, tebliğde yer alan şartlara uygun olarak elektronik ortamda düzenlenmesi ve ikinci nüshasının elektronik ortamda muhafaza ve ibraz edilmesine imkan sağlayan uygulamadır.

e-Arşiv fatura gönderimi yapabilmek için GİB onaylı bir Özel Entegratörlük firması ile çalışabilirsiniz. Logo, e-Arşiv Özel Entegratörlük için gerekli belge ve izinlere sahip GİB onaylı Entegratör firmadır.

e-Arşiv ile e-Fatura Farkı Nedir?

e-Arşiv ile e-Fatura farkı, en büyük fark e-Faturanın sadece e-Fatura mükellefi kapsamında ki kullanıcılara gönderimi yapılabilirken, e-Arşiv faturanın gönderimi hem mükellefe hem de e-Fatura kullanıcısı olmayanlara gönderilebilmesidir.

Logo e-Arşiv Faturası, kağıt çıktı alınabildiği gibi hem de elektronik ortamda gönderilebilmektedir.

logo-e-arsiv-logo-e-fatura-farki

 

Logo e-Arşiv

Logo e-Arşiv ile süreçlerinizi hızlandırır maksimum verimlilik ve tasarruf sağlarsınız, verilere hızlı ve kolay bir şekilde ulaşırken yıllarca saklamak  zorunda olduğunuz faturalarınızı elektronik ortamda depolayabilirsiniz.

e-Arşiv, sizi arşivleme maliyetlerinden kurtarırken kağıt fatura basımı, kargolanması gibi işletmenize ekstra yük getiren işlemlerden tasarruf etmenizi sağlar.

Logo e-Arşiv hakkında detaylı bilgi ve hemen kullanıma geçmek için bizlere ulaşabilirsiniz.

2017’de işletmelerin tanışacağı olan e-İrsaliye yazımızı okumayı unutmayın.