KurumSoft

Cevizli Mah. Fil Yokuşu Sok. No:18 Kat:3 Karalar Plaza Maltepe/İstanbul

Logo Tiger Plus – Enterprise ve Tiger 3 – 3 Enterprise Arasında ki Fark Nedir?

Logo Yazılım‘ın yeni nesil teknolojilerle geliştirdiği 3 serisi iş uygulamaları tam anlamıyla artık çalışma hayatımıza girmek üzere. Henüz Logo 3 serisi uygulamaları kullanmayan işletme ve çalışanların merak ettiği soru Logo 3 serisi ile ne değişti?

Logo iş ve çözüm ortağı olan KurumSoft, Logo Muhasebe programlarının 3 serisi iş uygulamaları için teknik ve yazılım desteği sağlamakla beraber Kobi ve Orta ölçekli işletmelerin kullanmış olduğu Logo Yazılım çözümlerinin bir çoğu için destek ve danışmanlık  hizmeti vermektedir.

KurumSoft olarak Logo 3 serisi uygulamaları kullanmakta olan veya kullanacak işletmelerin, çalışanların fikir ve düşünceleri ile harmanlanmış bir yazı ele aldık.

Tiger Plus – Enterprise mı? Tiger 3 – 3 Enterprise mı?

tiger-plus-tiger-3

Öncelikle gelişen teknoloji ile birlikte farklı bir platform üzerinde zengin fonksiyonlar ve değişen ihtiyaçlara uyum sağlayacak şekilde tasarlanan ve geliştirilen 3 serisi, Tiger Plus ve Tiger Enterprise ile burada kendini ayırmayı başarıyor.

Toplum olarak Her ne kadar alışkanlıklardan vazgeçmek konusunda iş ve yaşam hayatında zorlanan bir yapıya sahip olsak da gelişen teknolojiye uygun tasarlanan Tiger 3 vizyoner bir yapıya sahip. Türkiye’de bildiğiniz gibi gelişen teknoloji ve alışkanlıklara uyum sağlamak amacı ile yeni versiyonu çıkan her üründe bir alışma ve adaptasyon süreci oluyor, yabancı veya yerli tüm yazılımlarda yeni ürün ve versiyonların güncellenmesinde ilk tepkiler genele baktığımızda pekte olumlu olmuyor.

Go3 , Tiger 3 ve Tiger Enterprise içinde bu çok farklı olmasa da 3 serisinin en büyük avantajı hızlı bir adaptasyon imkanı sağlaması.

Logo 3 serisine geçiş sürecini Windows geçişlerine benzetiyorum, biliyorsunuz alışkanlıklardan dolayı her yeni Windows sürümün‘de mutlaka olumsuz yorumlar geliyor ama sonra bir bakıyoruz tamamen içerisindeyiz ve çoktan alışmış oluyoruz. Facebook’da buna bir örnek mesela, büyük bir değişimden geçtiği ilk güncellemesi ile bir çok tepki ve olumsuz yorum almıştı ki bu olumsuzlukların tek sebebi yine alışkanlıklarımız, bugün ise büyük bir keyifle kullanıyoruz hepsini.

3 serisi size tam da burada tüm eski alışkanlıklarınızdan kurtulmanızı ve daha verimli bir iş sürecine sahip olmanızı vaat ediyor.

3 Serisi gelişmiş ve gelişmekte olan Endüstri 4.0 sistemine uyum sağlamak ve bulut sistemine sahip tamamen Web tabanlı  Tiger Wings temellerini öngörerek geliştirilmiş bir teknolojiye sahip. İşte tam da bu yüzden söylediğimiz gibi 3 serisi vizyoner bir yapı olduğunu ilk adımı ile göstermiş oldu.

Zamanın ve verimliliğin çok daha değerli olduğu günümüzde Plus serisine nazaran gelişmiş teknolojinin sağladığı kolaylıkları ERP çözümüne yansıtan Logo, kullanıcı deneyimlerini tamamen ön planda tutuyor. Kullanıcı deneyimi ve verimlilik konusunda buna bir örnek verecek olursak Enterprise, Tiger Plus, Go3 serisinde sık kullandığınız bir menüye girmek için bir çok fare tıklaması, sayfadan sayfaya geçişler vs. vs. peki ya şimdi? 3 Serisi ile masa üstüne oluşturacağınız kısayollar ile istediğiniz sayfaya ışık hızında geçiş…

 

Ayrıca Logo 3 serisinin sanal klavye desteği bulunması önceki seriden kendini ayıran özelliklerden biri. Bu sayede sanal klavye desteği sağlayan dokunmatik tablet veya Notebooklar da kolaylıkla istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz.

Logo 3 serisinin sunmuş olduğu bir diğer özellikte formları isteklerinize göre yeni alanların eklenebiliyor olması, bunu yaparken bir yazılım dili veya ek program bilgisine gerek kalmıyor. Logo 3 serisi yine Tiger Plus ve Enterprise‘dan burada da kendini ayırıyor.

Alışkanlıklarımızı olumlu yönde değiştirirken yeni alışkanlıklar edindiren Logo 3 serisi, bilgiye ulaşma hızı konusunda önce ki seriye fark atacak cinsten erişim kolaylıklarına sahip. Eklenti listesi içerisinde ki hızlı erişim seçeneği ile istediğiniz rapor ya da işlem bilgilerine ulaşabiliyorsunuz.

Kısacası Logo Go Plus, Tiger PlusEnterprise ile Logo Go 3Tiger 3Enterprise serisi arasında ki farklar

  • Bilgiye ulaşım Hızı
  • Adaptasyon süresi
  • Teknoloji
  • Kullanıcı Deneyimi
  • Kişiselleştirme
  • Erişim

Bizce her ne kadar tam anlamı ile alışkanlıklarımızı henüz değiştirememiş olsa da tabi ki Logo 3 serisi sizce hangisi?