KurumSoft

Cevizli Mah. Fil Yokuşu Sok. No:18 Kat:3 Karalar Plaza Maltepe/İstanbul

Logosphere 2016 KurumSoft

Bu yıl 5. kez düzenlenen Logosphere 2016 her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleşti. Radyocu/Sunucu Gevezenin sunumu ile yapılan Logosphere 2016’da KurumSoft standı da yoğun ilgi gördü.

logosphere-gevezeLogo Yazılım’ın iş ve çözüm ortağı olan KurumSoft sponsor olarak Logosphere 2016’da yerini aldı.

Etkinliğe katılan iş ortakları, iş dünyası, sektörün önde gelen firmaları için oldukça verimli geçen Logosphere  açılış konuşması Logo Yazılım A.Ş. İcra Kurulu Başkanı M. Buğra Koyuncu tarafından yapıldı.

Özellikle gelişen teknolojiye ve Logo’nun ilerleyen süreçlerde izleyeceği yol haritasına vurgu yapan Buğra Koyuncu, Edüstri 4.0 hakkında bilgi vererek bu gelişime ayak uydurmak için Logo Yazılımın Ar-Ge çalışmalarına, her gün daha fazla yatırım yaptığına ve bu yatırımların artarak devam edeceğine vurgu yaptı.

6

Açılış konuşması sonrasında Logo Yazılım’ın yeni ürünleri ilk kez Logosphere 2016’da tanıtıldı. Logosphere 2016’da ilk kez görücüye çıkan Tiger Wings ve Tiger Netsis Wings gelişen teknolojiye Logo’nun nasıl hazırlandığını ap açık gösteriyor.

Tiger Wings ve Tiger Netsis Wings hakkında detaylı bilgilerin ardından, ekrana yansıtılan canlı ortamda ürünün tanıtımı ve kullanımı hakkında bilgi verildi.

tiger-wings

Tanıtımı yapılan yeni ürünlerin ardından konferans salonlarında yapılan birbirinden bağımsız sunumlar ile kullanıcılara yeni/mevcut ürünler ve gelecek süreçler hakkında bilgi verildi.

Açılış konuşmasında Buğra Koyuncu’nun da vurgu yaptığı Endüstri 4.0 konulu konferans en çok ilgi görenler arasındaydı.

Katılımcılar ve davetlilerle yakından ilgilenen İcra Kurulu Başkanı M. Buğra Koyuncu katılımcı çözüm ortaklarının standlarını tek tek gezerek bilgi aldı ve teşekkürlerini iletti.

Radyocu Gevezenin sunumuyla yapılan çekilişlerde katılımcılara süpriz hediyelerin dağıtıldığı Logosphere 2016 gün boyu yapılan etkinlik ve oturumlarla son buldu.

Logosphere 2017‘de görüşmek üzere!

 

1131312