KurumSoft

Cevizli Mah. Fil Yokuşu Sok. No:18 Kat:3 Karalar Plaza Maltepe/İstanbul

logo-nedir

Logosphere 2016

Bu yıl 5. kez gerçekleştirilecek olan Logosphere 2016 iş dünyasından farklı sektörlerde ki profesyonellerin katılımıyla sektörün nabzını tutacak.

Logosphere 2016 Nerede?

Logosphere bu yıl Wyndham Grand İstanbul Levent’de gerçekleşecek.

Adres: Esentepe Mahallesi  Büyükdere Caddesi No: 177-183 P.K. 34394 Şişli/İstanbul’da

5 Ekim Çarşamba  / Saat: 09:30 – 17:30

Logosphere’de Neler Var?

Çözüm platformu olarak son teknoloji uygulamaların tanıtıldığı Logosphere 2016 her yıl olduğu gibi bu yılda yoğun bir katılımla gerçekleşmesi bekleniyor.

Logosphere 2016 bu yıl 5. Kez düzenleniyor ve buna uygun bir tarih olarak 5 Ekim Çarşamba seçilmiş görünüyor, her geçen gün önemli bir teknoloji etkinliği haline gelen Logosphere’de şüphesiz bu yıl en çok konuşulacak olan e-Dönüşüm uygulamaları ve İş Zekası çözümleri olacak.

Logosphere 2016’da gün boyunca Kobi Çözümleri, Erp Çözümleri, e-Dönüşüm Uygulamaları, İş Zekası Çözümleri, Entegre İş Çözümleri, Bütçe Çözümleri, Başarı Hikayeleri, CRM Çözümleri, Perakende Çözümleri, İK Çözümleri, Siber Güvenlik ve Tedarik Zinciri Çözümleri oturumları gerçekleştirilecek.

Teknolojiyi yakından takip eden şirketlerin rekabette teknolojiyi yanına alarak nasıl öne geçilebileceği konusunda fikir ve ilham sunan Logosphere 2016’da Logo Çözüm Ortağı olarak bulanacak olan KurumSoft standımıza sizleri bekliyoruz.

Logonun kendi çözümleri dışında çözüm ortaklarının da entegre olarak sunacağı toplamda 100’ün üzerinde İş Çözümünün tanıtımının yapılması bekleniyor.

36 Farklı Sunum ve 12 Gündem Konusu  ile gerçekleştirilecek olan Logosphere’e bu yıl 1000’e yakın katılımcı bekleniyor.

#logosphere

Logosphere Kayıt

Logoshpere’e kayıt olmak için http://www.logosphere.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.