KurumSoft

Cevizli Mah. Fil Yokuşu Sok. No:18 Kat:3 Karalar Plaza Maltepe/İstanbul

Logo Tiger 3 Enterprise

Logo Muhasebe programlarının orta ve büyük ölçekli işletmeler için ERP çözümü olan Tiger 3 Enterpriseişletmelerin minimum zaman kaybı ile maksimum verimlilik almalarını sağlar. Verimliliğin sürdürülebilir olmasını destekleyen Tiger 3 Enterprise farklı fonksiyonlarla ölçeklenebilir hizmet sunar.

Tiger 3 Enterprise kullanıcı dostu arayüzü ve kolay kullanımı ile hızlı bir adaptasyon süreci sağlamaktadır. Enterprise hızlı öğrenilebilir olması ve adaptasyon sürecinin kısa sürmesi , işletmenizde kolaylıkla kullanıma başlayabilmenizi sağlayacak.

Logo Tiger Enterprise yeni serisi olan Tiger 3 Enterprise kullanıcıya sunduğu app ve widget ile hızlı erişilebilir bir özelliğe sahiptir. Sık kullandığınız özellikleri ve seçenekleri masaüstü kısayol oluşturmanıza imkan sağlayan Tiger Enterprise zaman ve mekan bağımsız istediğiniz bilgiye ulaşmanızı sağlar.

 

Logo Tiger Enterprise Lem güncel olduğu sürece önce ki sürümlerde de olduğu gibi programın sürüm ve destek işlemlerinden yararlanabiliyorsunuz.

Teknolojik arayüzü ve gözlerinizi yormayan tasarımı ile Tiger 3 Enterprise kendi içerisinde ki arama motoru sayesinde istediğiniz bilgilere hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlamaktadır.

Logo Tiger 3 Enterprise şirketiniz bünyesinde geliştirilen yazılımlar ile kolay Entegrasyon edilebilir.

 

tiger3enterprise

 

Uluslararası ve ithalat/ihracat yapan firmalar için büyük kolaylık sağlayan ”Dil Seçeneği” Tiger 3 Enterprise’da sunulmaktadır.

e-Devlet modülleri ile e-Fatura, e-Arşiv, e-Mutabakat, e-Defter ile tam uyumlu ve güncel mevzuata uygun olan Tiger 3 Enterprise e-Arşiv, e-Fatura gibi GİB işlemlerinde birimlerinizin mevzuata uygun çalışmasını sağlamaktadır.

Logo Tiger Enterprise detaylı üretim modülünün bulunduğu Logo’nun ERP ürünleri arasında yer almaktadır.

Ayrıntılı Bilgi ve Destek için 0850 532 7 577 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.