KurumSoft

Cevizli Mah. Fil Yokuşu Sok. No:18 Kat:3 Karalar Plaza Maltepe/İstanbul

Logo Mobil Satış Nedir?

Logo Muhasebe Erp çözümleriyle entegre çalışan Logo Mobil Satış, müşteri taleplerini ve satış operasyonlarınızı yönetebilmek için geliştirilen bir otomasyon çözümüdür. Logo Mobil Satış ile saha ekiplerinizi takip edebilir, Logo Muhasebe ERP çözümleriyle sistem üzerinden inceleyebilir ve müşterilerinize siparişlerini çok daha hızlı ulaştırabilirsiniz.

Logo Muhasebe ERP çözümleriyle entegre olarak çalışan Logo Mobil Satış sayesinde saha da bulunan personeliniz anlık olarak stok ve cari hesap bilgilerine erişebilir, fatura kesebilir, tahsilat alabilir, sipariş girebilir.

Kişiselleştirilebilen rapor özelliği ile müşterinize özel rapor sunabilir ve buna uygun aksiyonlar alabilirsiniz.

Logo Mobil Satış çözümü içerisinde bulunan özel fatura tasarımları sayesinde, bluetooth yazıcılar aracılığı ile kolaylıkla fatura basabilirsiniz.

Barkod okuyuculu el terminaliniz ile sipariş ve fatura işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca barkod okuyucu sistem android altyapılı tablet ve cep telefonları ile tam uyumlu olarak çalışmakta.

Zamanınıza değer veren Logo Mobil Satış sesli komut özelliği ile sizi binlerce ürün arasında arama yapmaktan kurtarıyor. Sesli komut özelliği ile aramak istediğiniz ürünün sadece bir kaç kelimesini söylemeniz yeterli olacak.

Logo Muhasebe programları ile entegre çalışan Mobil Satış otomasyon sistemi ile el terminali kullanımına bağlı kalmıyorsunuz.

İster 1 çalışanınız olsun ister 1000 çalışanınız android desteği ile akıllı telefonlarda rahatlıkla kullanılabilen Logo Mobil Satış maliyetlerinizi düşürken satış operasyonlarınızı en iyi şekilde yönetmenize olanak sağlıyor.

mobil_satis_logotype-01

Özellikle sürekli saha da olan personelin müşteri ihtiyaçlarını ve sorularını anında karşılayabilecek bir sistem olarak size çözüm sunuyor.

İşletme maliyetleri ve personel memnuniyeti için tercih sebebi olan Logo Mobil Satış personelinizi el terminali yükünden kurtarıyor, işletmenizin maliyetini minimum seviyeye çekiyor.

 

Logo Muhasebe ile entegre çalışan Logo Mobil Satış hakkında daha detaylı bilgi için 0850 532 7 577 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.