KurumSoft

Cevizli Mah. Fil Yokuşu Sok. No:18 Kat:3 Karalar Plaza Maltepe/İstanbul

Logo Mind Navigator Nedir?

Logo Mind Navigator bir iş zekası çözümüdür, size daha hızlı ve daha pratik bir raporlama tekniği sunar. Navigator Go Plus, Go 3 , Tiger Plus, Tiger 3 ve Tiger 3 Enterprise serisi ile entegre olarak çalışmaktadır.

Logo Mind Navigator ile verilerinizi excel’e aktarıp kolaylıkla raporlayabilirsiniz. Navigator verilerinizden en hızlı ve kolay şekilde kazanç üretmenizi sağlar.

Logo Navigator ile hızlı rapor alabilir, özel hazır sorgular ile rapor alabilir, özetten detaya veri analizi yapabilirsiniz. Ayrıca hazır örnek raporlar alabilir, farklı veri kaynaklarına bağlanabilir, farklı firma ve dönemleri kolayca konsolide edebilir, otomatik rapor güncellenebilir ve gelişmiş filtreleme fonksiyonlarını kullanabilirsiniz.

Logo Mind Navigator logo programları ile entegre çalışarak Excel ile kurduğu dinamik bağlantı sayesinde sistemdeki bilgilere online ulaşabilmenizi sağlayarak, istediğiniz grafik ve raporlara güncel olarak ulaşabilmenizi sağlar.

Logo Mind Navigator detaylı rapor ve karşılaştırmalı tablo özellikleri ile işletmenizin o anda ki gerçek durumunu özet/ayrıntılı dağılım ile durum ve karşılaştırmalı  tablolar halinde grafikler ile görebilirsiniz.

Navigator içerisinde bulunan içeri ve dışarı veri aktarma özelliği (İmport/Export) ile verilerinizi dilediğiniz gibi kullanmanızı olanak sağlamaktadır.

logo-mind-navigator

İş zekası çözümleri arasında yer alan Logo Mind farkını Logo Destek ve Çözüm Ortağı KurumSoft ayrıcalığı ile yaşayabilir ve satın alabilirsiniz.

 

Logo Mind Navigator hakkında daha detaylı bilgi ve sipariş için bizimle iletişime geçebilirsiniz.