KurumSoft

Cevizli Mah. Fil Yokuşu Sok. No:18 Kat:3 Karalar Plaza Maltepe/İstanbul

Logo Muhasebe Nedir? Nerelerde Kullanılır?

Türkiye’de küçük veya orta ölçekli bir çok muhasebe programı bulabilirsiniz. Ancak ileriye dönük planları olan bir işletme iseniz temelleri sağlam atmanız da fayda var. e-Dönüşüm ile yeni bir boyut kazanan ERP dünyası, Endüstri 4.0 ile daha farklı bir boyut kazanıyor.

Logo Muhasebe Nedir?

Logo sektör içerisinde olmayan kullanıcılar ya da işletmeler için kulağa yabancı gelebilir. Ancak Logo Türkiye’de ERP Programları ve iş çözümleri ile zirvede yer alan bir şirkettir.

Logo sadece bir Muhasebe programı olarak anılsa da aslında 1984 yılında sektöre uygulama yazılımları geliştirmek üzere kurulmuştur. Bugün ise Türkiyenin yazılım sektöründe ki lider markasıdır.

       

Logo 1000’e yakın bayisi aracılı ile 200’e yakın firmada milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılmaktadır.

Logo Türkiye dışında ayrıca Ortadoğu, Avrupa olmak üzere Afrika ve Asya ülkelerinde de tercih edilen bir markadır.

Ayrıca Logo’nun Gebze yerleşkesinde bir de Ar-Ge merkezi bulunmaktadır.  Bu Ar-Ge merkezinde yazılım geliştirme ve iyileştirme çalışmaları yapılmaktadır.

Logo Nerelerde Kullanılır?

Logo çok geniş bir kullanım ağına sahiptir kısaca belirtmek gerekirse küçük ölçekli işletmelerde Logo Start, kobilerde Go Plus, Go3 orta ve büyük işletmelerde ise Tiger Plus, Tiger 3 ve Tiger 3 Enterprise kullanılmaktadır.

Ayrıca Logo’nun lansmanını yaptığı Tiger Wings‘de geleceğin ERP alışkanlıklarının nasıl değişeceğini, ne boyutlarda olacağını tam anlamıyla sergiliyor.