KurumSoft

Cevizli Mah. Fil Yokuşu Sok. No:18 Kat:3 Karalar Plaza Maltepe/İstanbul

e-Mutabakat ile Mutabakat Süreçlerinizi Hızlandırın

Logo e-Mutabakat ile mutabakat süreçlerinizi telefon, e-posta ve fax yerine web üzerinden e-Mutabakat’ın kolay kullanım ve sade ara yüzü ile yönetebilirsiniz.

e-Mutabakat ile excel’den hızlı veri aktarımı yapabilir ve yüzlerce satırlık ekstreleri saniyeler içerisinde karşılaştırabilirsiniz.

Logo destek ve çözüm ortağı olan KurumSoft e-Mutabakat ile ilgili teknik destek, yazılım desteği sağlamakla beraber mutabakat süreçleri yoğun olan işletmelerin e-Mutabakat kullanımını  desteklemektedir.

Muhasebe süreçlerinde Logo e-Mutabakat ile mutabakat işlemlerinizi büyük bir kolaylıkla yönetebilirsiniz. Logo go3, logo tiger plus, tiger 3, tiger enterprise ile entegre çalışmakla beraber ERP programınız ne olursa olsun sisteminiz ile tam uyumlu olarak çalışabilmektedir. Logo e-Mutabakat , mutabakat süreçlerinizi web portalı üzerinden yürütüp , hangi aşamada olduklarını takip etmenizi sağlamaktadır.

e-Mutabakat ile zaman konusunda verimlilik sağlar, yüzlerce satırlık ekstreleri saniyeler içerisinde karşılaştırabilirsiniz. Ekstreler arasında ki farkları işlem cinsi, tutarı, ay ve gün bazında bulabilirsiniz.

Logo e-Mutabakat ile iş ortaklarınız ile mutabakat konusunda ki uyuşmazlıklarınızı online haberleşerek sistem üzerinden çözüme kavuşturabilirsiniz. Göndermiş olduğunuz tüm e-mutabakat’ları portal üzerinden kontrol edebilir tamamlanmış ve onaylanmış mutabakatlarınızı inceleyebilirsiniz.

Üstelik Logo e-Mutabakatta mutabakat yapacağınız firmaların Logo e-Mutabakat kullanıcısı olma zorunluluğu yoktur. İşletmeye tanımlamış olduğunuz mail adresine otomatik olarak mutabakatlar gönderilir, onay ve red cevapları online olarak mutabakat portalından görüntülenebilir.

 

e-mutabakat

Muhasebeleştirme aşamasında BA,BS, Cari Ekstre, Cari Bakiye mutabakatlarınızı Logo e-Mutabakat ile rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Logo e-Mutabakat ile ilgili daha detaylı bilgi için 0850 532 7 577 veya 0216 706 00 49 numaraları telefonlardan bizlere ulaşabilirsiniz.