KurumSoft

Cevizli Mah. Fil Yokuşu Sok. No:18 Kat:3 Karalar Plaza Maltepe/İstanbul

Logo e-Mutabakat Nedir?

e-Mutabakat_logotype-01

Firmaların mutabakat işlemleri oldukça uzun bir süre almakta. Logonun sunmuş olduğu e-Mutabakat ile daha hızlı, daha kolay ve daha pratik şekilde mutabakat işlemlerinizi sağlıyorsunuz.

Bildiğiniz gibi mutabakat süreci oldukça sancılı geçmektedir. Öyle ki telefon ile arama, mail gönderme, çıktı alma mutabık olunamaması durumunda tekrar revize, tekrar gönderme. Bu uzun süreç ve iş gücü kaybından Logo e-Mutabakat sizi kurtarıyor.

Firmaların mutabakat süreçlerini kolay ve hızlı bir şekilde yönetebilmesini sağlamak için geliştirilen Logo e-Mutabakat mutabakatların elektronik ortamda kolayca yapılmasını sağlamaktadır.

Logo e-Mutabakat için mutabakat yapacağınız firmanın e-Mutabakat kullanmasına gerek yoktur. Mutabakat yapılacak firma e-Mutabakat kullansın ya da kullanmasın tek tık ile mutabakat maillerini otomatik olarak göndermenizi ve takip etmenizi sağlamaktadır.

Ayrıca Logo e-Mutabakat portalı geçmişe dönük mutabakatlarınıza ulaşmanıza imkan sağlamaktadır.

Logo e-Mutabakat kullanmanız için Muhasebe programınızın Logo olmasına gerek yoktur.

Zaman tasarrufu ve kolaylığı ile firmaların mutabakat işlemlerini hızlandıran Logo e-Mutabakat yüzlerce satırlık ekstrelerin karşılaştırmasını sadece saniyeler içinde gerçekleştirerek işlem cinsi bazında, gün bazında  ve ay bazında bulur.

Logo e-Mutabakat veri aktarımı konusunda da size kolaylık sağlamaktadır. Veri aktarımlarını Excel formatında herhangi bir programa ihtiyaç duymadan e-Mutabakat portalından yapabilirsiniz.

e-Mutabakat hakkında detaylı bilgi için 0850 532 7 577 numaralı telefondan KurumSoft Destek Merkezinden bilgi alabilirsiniz.