KurumSoft

Cevizli Mah. Fil Yokuşu Sok. No:18 Kat:3 Karalar Plaza Maltepe/İstanbul

Logo Yazılım ürünlerinin 10 Şubat 2017’den itibaren geçerli olan güncel fiyat listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

Logo-go-3-fiyat-listesi

Logo Kobi Ürünleri, Logo Go3 2017 Fiyat Listesi

Go 3 Nedir?

Go 3, kobiler için tam kapsamlı bir muhasebe çözümü sunan, işletmenizin süreçlerini verimli ve etkin kullanmanızı sağlayıp minimum hata ile mevcut süreçlerini daha hızlı hale getiren yeni nesil teknoloji ile kolaylaştırılmış bir muhasebe programı olmakla beraber bir çok çözümle entegre çalışan Logo kobi çözümüdür.

logo-tiger-3-fiyat-listesi

Logo Tiger 2017 Fiyat Listesi

Logo Tiger 3 Nedir?

ERP kavramının yeniden yorumlanmasıyla farklı bir platform üzerinde geliştirilen Tiger 3, zengin özelliklerinin yanı sıra, değişen ihtiyaçlara kolaylıkla uyum sağlayan esnek bir yapıya sahiptir. Uygun sahip olma koşulları ile tüm sektörlerde; satış, dağıtım, hizmet alanlarında faaliyet gösteren işletmelere, kurumsal ve operasyonel anlamda tam kapsamlı çözüm sunar.

tiger-3-enterprise

Logo Tiger 3 Enterprise 2017 Fiyat Listesi

Tiger 3 Enterprise Nedir?

Tiger 3 Enterprise, Logo Muhasebe programlarının orta ve büyük ölçekli işletmeler için ERP çözümü olan Tiger 3 Enterpriseişletmelerin minimum zaman kaybı ile maksimum verimlilik almalarını sağlayan ve verimliliğin sürdürülebilir olmasını destekleyen Tiger 3 Enterprise farklı fonksiyonlarla ölçeklenebilir hizmet sunar.

logo-tiger-hr-2017-fiyat-listesi

Logo Tiger HR , Logo Bordro Plus 2017 Fiyat Listesi

Tiger HR Nedir?

Tiger HR, web tabanlı modüler yapısı ve sunduğu güçlü entegrasyon seçenekleri ile tüm İK süreçlerinizin verimini arttırır!

logo-uyarlama-araclari-2017-fiyat-listesi

Logo Objects 2017 Fiyat Listesi

Logo Objects Nedir?

Logo Objects, logo ürünlerinin farklı ekran ve uyarlamarının geliştirilmesi için gerekli olan modüldür.

logo-ocean-2017-fiyat-listesi

Logo Ocean, Logo Neon, Logo Mobile Sales 2017 Fiyat Listesi

Logo Tedarik Zinciri çözümü nedir? 

Logo Tedarik Zinciri Yönetimi, sunduğu çözümler ile farklı ölçekten işletmelerin malzeme, bilgi ve para akışını entegre yöneterek, müşterilerine, doğru ürünü, doğru zamanda, doğru yerde ve doğru fiyata sunmalarını sağlar. Tedarik zincirinin kritik öğelerinden satış ve depo yönetimindeki süreçleri entegre ederek, hizmet kalitelerini ve müşterilerinin memnuniyetini artırmalarına yardımcı olur.

 

diva-service-fiyat-listesi

Logo Diva Service 2017 Fiyat Listesi

Diva Service nedir? 

Diva Service, merkez birimleriniz ile bu birimlere bağlı servis noktalarınızın internet üzerinden erişerek kullanabileceği, tüm servislerin merkezle olan haberleşmesini sağlayan. Arıza bildirimi, servis formu hazırlama, garanti takibi, ücretlendirme süreçlerinizi yönetebildiğiniz aksesuar ve yedek parça satış işlemlerinizi gerçekleştirebildiğiniz bir Logo Perakende Bulut Çözümüdür.

logo-diva-pos-2017-fiyat-listesi

Logo Diva Pos 2017 Fiyat Listesi

Diva Pos Nedir?

Diva POS, merkez birimleriniz ile bu birimlere bağlı şubeleriniz, satış noktalarınız ve bayilerinizin internet üzerinden erişerek kullanabileceği, satış kanalınıza ait tüm stok, satın alma, satış, nakit akışı, kasa ve banka işlemlerini takip edebileceğiniz ve erişebileceğiniz Logo Perakende Bulut çözümlerindendir.

e-logo-fiyat-listesi

e-Logo Kontör ve Hizmet 2017 Fiyat Listesi

e- Logo nedir? 

e-Logo, Logo çözümleriyle doğrudan bağlantılı ,harici ERP yazılımlarıyla tam entegrasyona sahip, birden fazla şirket ve maliyet merkezi ile çalışma olanağı sağlayan, güvenli veri iletişimi, hız ve tasarruf ve yaygın iş ortağı ağı ve ile kesintisiz destek veren e-Devlet çözümleri (e-Fatura, e-Arşiv, e-Mutabakat, e-İrsaliye, e-Defter) hizmetidir.

is-analitigi-2017-fiyat-listesi

Logo Mind Insight, Logo Mind Navigator, Logo Mind Budget, Logo Mind Digger 2017 Fiyat Listesi

Logo İş Analitiği nedir? 

Onlarca farklı kaynaktan elde edilen verileri hızla ve titizlikle işleyen bir iş zekası çözümüdür.