KurumSoft

Cevizli Mah. Fil Yokuşu Sok. No:18 Kat:3 Karalar Plaza Maltepe/İstanbul

Logo Go 3

Yazılım ve iş uygulamaları geliştirme  sektöründe 30 yılı aşkın süredir işletmelere uygun uygulamalar geliştiren Logo, elde ettiği tecrübe ve birikimleri günümüz gelişen teknolojisi ile geliştirdiği yeni nesil Kobi Muhasebe yazılımı Logo Go 3 ile karışınızda.

Go 3 Kobiler için tam kapsamlı bir muhasebe çözümü sunan, işletmenizin süreçlerini verimli ve etkin kullanmanızı sağlayıp minimum hata ile mevcut süreçlerini daha hızlı hale getiren yeni nesil teknoloji ile kolaylaştırılmış çözüm sunar.

Logo Go 3 özellikleri, kullanıcı deneyimine dayalı kişiselleştirilebilir masaüstü, ürün içi arama motoru özelliği, app teknolojisi ile kullanıcı deneyimini 3. Boyuta taşıyor.

 

logo-go3-kullananlogo-go3-kullanmayan

Logo Go 3 Özellikleri

Yeni nesil Kobilerin kolay kullanımına odaklanmış olan Logo Go 3, kullanıcı deneyimine dayalı ve rol bazlı kendi masaüstünüzü oluşturma imkanı sunuyor.

Kullanıcı deneyimini ön planda tutan Go 3 içerisinde formlara yeni alanlar ekleyebiliyorsunuz,

Kolay kullanımı ile de ön planda olan Logo Go 3 herhangi bir programlama dili bilgisi bilmenize gerek duymadan formları kullanıcı bazlı özelleştirmenizi sağlıyor.

Tek bir sayfadan tüm işlemlerinizi yapabilmenize imkan tanıyan Logo Go 3, böylelikle zaman kaybını minimuma indirerek tasarruf sağlar. Bunun yanında farklı bir ekrana geçiş yapmak istemeniz durumunda tek tuş ile geçiş yapabilirsiniz.

Logo Go 3 size özel bir masaüstü oluşturmanızı sağlarken ihtiyaç duyduğunuz uygulama ya da işlemleri tek tıklama ile masaüstünüze eklemenizi sağlar.

App-in-App Teknolojisi içerisinde Go 3 ile birlikte gelen bu özelliğin sunmuş olduğu Logo iş Ortakları tarafından geliştirilen tüm uygulamaları programınıza katabilirsiniz.

Arama Çubuğu sayesinde ürün ağacı içerisinde kaybolmadan istediğiniz bilgilere rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Eklenti listesi içerisinden seçebileceğiniz ‘’hızlı erişim seçeneği’’ ile de hızınıza hız katabilirsiniz.

Hızlı ve Esnek Raporlama Çözümleri ile Büyük Resme Hakim Olun

Logo Go 3’ün sağlmış olduğu Hızlı ve Esnek raporlama çözümü ile interaktif raporlama araçlarıyla raporlarınızı tasarlayıp kayıt altına alabilir, tasarımınızı tekrar kullanabilirsiniz.

Logo Go 3 Satın Alma

Logo Muhasebe programı Go 3 hakkında çok daha detaylı bilgi alarak satın almak, ya da işletmenizde kullanarak siz de 3. Boyuta geçmek istiyorsanız profesyonel ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Destek ve Danışmanlık için 0850 532 7 577 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.