KurumSoft

Cevizli Mah. Fil Yokuşu Sok. No:18 Kat:3 Karalar Plaza Maltepe/İstanbul

Logo Çözüm Ortağı

Logo Yazılım A.Ş.‘nin bünyesinde ki ERP başta olmak üzere, işletmelere sunmuş olduğu çözümlere yazılım desteği, ürün geliştirme gibi profesyonel iş gücü olarak destek faaliyeti gösteren, verebileceği hizmet/hizmetler  Logo tarafından resmi olarak belgelendirilen, Tüzel veya Gerçek kişilere Logo Çözüm Ortağı ünvanı verilmektedir.

Logo’nun resmi olarak çözüm ve iş ortağı olarak belgelendirdiği İstanbul logo bayisi sayısı  tüzel/gerçek kişi olarak 100’ü aşkındır.

KurumSoft, Logo yazılım bünyesinde çok az sayıda Anonim Şirketi olarak  faaliyet gösteren,  çözüm ortakları arasında yer almaktadır.

 

Ayrıca Logo Yazılım ve Logo Çözüm Ortakları e-Devlet çözümleri olan Logo e-Fatura, Logo e-Arşiv, Logo e-Defter, Logo e-Mutabakat , Logo e-İrsaliye gibi e-Devlet çözümlerine tam entegre çalışıp  güncel mevzuata en uygun, hızlı şekilde adapte olabilen bir yapıya sahiptir.

logo-cozum-ortagi

Logo Çözüm Ortağı Ne Yapar?

Logo Çözüm Ortağı, Logo’nun sunmuş olduğu ERP ürünleri başta olmak üzere, Logo platformu üzerinde geliştirilen çözümlere destek ve danışmanlık hizmeti sağlar. Logo Çözüm ortakları dikey çözümler sunabilir, işletmelere özel ekran geliştirebilir. Eğitim ve Teknik Destek sağlamanın dışında pazarlama ve satış desteği de sağlar.

Kısaca Logo Çözüm Ortakları, Logo bünyesinde yetkilendirilmiş Profesyonel iş gücü hizmeti sunmaktadır.

Logo Çözüm Ortağı Nasıl Olunur?

Logo Çözüm Ortağı olabilmek için öncelikle Logo platformu üzerinde geliştirilen ERP ürünleri ile ilgili eğitim, destek, danışmanlık hizmetlerini verebilecek profesyonel ve Logo tarafından sertifikalandırılmış iş gücü sahibi olmanız gerekmektedir.

Bunun dışında Logo tarafından yetkilendirme alabilmek için Logo İş Ortağı Başvuru formunu eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.