KurumSoft

Cevizli Mah. Fil Yokuşu Sok. No:18 Kat:3 Karalar Plaza Maltepe/İstanbul

Logo Mobil Satış Kaldırılıyor

Logo’nun Tedarik Zinciri Çözümlerinde sunmuş olduğu Logo Mobil Satış artık yeni ismi ve yeni özellikleri ile birlikte karşımızda. Universal bir dil ile isimlendirilen Logo Mobil Satış yine Logo’nun Tedarik Zinciri Çözümleri çatısı altında yoluna Mobile Sales olarak devam edecek.

logo-mobile

Yenilenen altyapı ve geliştirilmiş yeni arayüz ile kullanım kolaylığı sunan Logo Mobile Sales ile işletmenize verim, ekibinize hız kazandırın.

Logo Mobile Sales, işletmenize ve satış ekiplerinize sağladığı avantajlar ile zaman yönetimini verimli hale getirirken saha ekiplerinizin ve satış süreçlerinizin yönetimini kolaylaştırıyor. Böylece işlemenizin rekabet gücünü ve karlılığını artırıyor.

Mobile Sales ürünü yeni özellikleri ile işletmenizin saha verimliliğini artırıp ekibinize hız kazandırmaya devam ediyor.

Kullanıcı dostu yeni arayüzlerle geliştirilen mobil satış çözümü, artırılmış performans ile satış süreçlerinin çok daha hızlı sonuçlanmasını sağlıyor.

Satış verilerinin dönemsel analizi ve grafiksel gösterimi ile yeni oluşturulan/girilen veriler ile anlık raporlama yapılabiliyor.

Logo Mobil Satış ürününün yeni güncelleme ve versiyon ile Mobile Sales olmasından sonra Mobil Satış ürünü artık sonlanıyor.

Logo Mobil Satış Ürünü Sonlanıyor!

Logo Mobile Sales ürününün sunulması ile birlikte, Tedarik Zinciri Çözümleri arasında yer alan Logo Mobil satış ürünü, 11 Ekim 2017  tarihi itibariyle sonlandırılıyor. Ürünle ilgili artık herhangi bir geliştirme yapılmayacak, üretilen hata giderici sürümleri ve teknik destek 11 Ekim 2017 tarihine devam edecek. Bu tarih itibariyle, kullanıcı artırımı dahil olmak üzere ürün tamamen sonlandırılacak.

Logo Mobil Satış kullanıcıları, güncel LEM’leri olması durumunda, Logo Mobile Sales ürününe ücretsiz olarak, 31 Aralık 2016’ya kadar geçiş yapabilecekler.

Detaylı bilgi için destek hattımızı arayabilirsiniz;

0850 532 7 577

1 Comment

Tarık Bahçe
Mart 5, 2018

Merhaba saha satış Uygulamaları konusunda logo entegreli “Sales Plus” ürününü incelemenizi tavsiye ederim. Müthiş bir ürün.

Gazi
Ocak 15, 2017

Logo go proğramıda Mobil satış entegre etmek istiyorum. Bu konuda görüşebiliriz