KurumSoft

Cevizli Mah. Fil Yokuşu Sok. No:18 Kat:3 Karalar Plaza Maltepe/İstanbul

Logo Go3 Özellikleri Nelerdir?

Logo Muhasebe Programı olan kobiler için ERP çözümü Logo Go3 işletmenizin iş yükünü hafifletecek çözümler sunar. Logo Go3’de stok durumunuzu görebilir, satış faturası kesebilir, raporlarınızı hazırlayabilir ve muhasebe verilerinizi tutabilirsiniz.

Logo Go3 de raporlama yapabilir işletmenizin verimliliğini arttırabilirsiniz ve ön muhasebe işlemlerinizi rahatlıkla yürütebilirsiniz.

Yeni Logo Go3 hızlı, akıcı kişiselleştirilebilen arayüzleri ile istenilen bilgiye kolay erişim imkanı sağlarken zaman tasarrufu ve verimlilik konusunda işletmenizin tüm ihtiyaçlarına cevap verir. Kullanım ve özellikleri itibari ile Kobi işletmelerin ilk tercihi olan Logo Go 3 KurumSoft ile size özel çözümler sunuyor.

Logo Muhasebe Programı Go3 iş uygulamalarınızı ihtiyaçlarınıza göre büyütecek ve geliştirecek çözümler sunuyor. Tek tıkla app (iş ortakları yazılımları) yada widget eklenmesine olanak sağlıyor.

Logo Go3 size birden fazla desktop (masaüstü) oluşturma imkanı sağlıyor. Kullanıcı rolüne göre gelen ön değer masaüstlerine ek olarak yaptığınız tüm işlemleri gruplandırarak birden fazla desktop oluşturabilirsiniz.

Logo Muhasebe Programı  Go3 işlemlerinizi masaüstüne ekleyeceğiniz appler vasıtasıyla tablet üzerinden, istediğiniz yerde ve zamanda gerçekleştirme imkanı sunuyor.

Logo Go3 ile Muhasebe, Finans ve Satış, Stok Yönetimi, Satın alma gibi bir çok işlemi tek uygulama altında kullanmanızı sağlayarak ayrıca size raporlama imkanı da sunar.

Yeni Logo Go3 e-Defter, e-Arşiv, e-Fatura gibi e-Devlet işlemlerinin tamamı ile uyum içerisindedir.

 

logogo

 

Sizde işletmenize uygun çözümler için KurumSoft ile iletişime geçebilir detaylı bilgi destek alabilirsiniz 0850 532 7 577