KurumSoft

Cevizli Mah. Fil Yokuşu Sok. No:18 Kat:3 Karalar Plaza Maltepe/İstanbul

Logo Neon Nedir?

Logo Neon tedarik zincir çözümleri arasında olan bir depo yönetim çözümüdür. Depo yönetim çözümü olarak sunulan Logo Neon el terminalleri üzerinden tüm depo hareketlerinizi kayıt altına alır. İşletmenizin depo yönetiminde maksimum verimlilik sağlayan Logo Neon doğru ve detaylı yönetimi sayesinde işletmenizin karlılığını, verimliliğini arttırarak minimum hata ile size maksimum iş gücü sağlar.

Logo Neon insan gücü ile yapılan depo yönetiminde çıkabilecek hataları ve gözden kaçırılan işlemleri minimum seviyeye indirir.

Barkodlu el terminali ile birlikte baştan sona tüm depo hareketlerinizi geliştirilmiş fonksiyonları sayesinde verimli olarak kullanmanızı sağlar.

Logo Neon fiziki olarak yapılan depo işlemlerinde (Sayım, Sevkiyat, Yerleştirme vb.) size hız kazandırır ve zaman/iş gücü tasarrufu sağlar. Ayrıca barkodlu el terminali ile barkod okutarak hızlı sayım yapma imkanı sunar.

Logo Neon dil seçeneği olarak geleceği düşünen ve yurt dışı ile çalışan işletmeler için İngilizce-Rusça arayüz sunmaktadır.

Depo yönetimini mal kabulden itibaren başlatan Logo Neon mal kabulu esnasında irsaliyenin ve faturanın karşılaştırmasını otomatik olarak yapmakta ve hataların önüne geçmeye, depo düzenine ilk girişten itibaren başlamaktadır.

Deponuzda ki en ağır ve karmaşık iş yükü olan stokta tutulan, gelen/giden mal sayımı Logo Neon sayesinde zor bir iş yükü olmaktan çıkıyor. Logo Neon Seri, lot ve stok yeri verileri ile sayım yaparak kayıtlı sonuçlarınız ile sayımı karşılaştırıp işinizi kolaylaştırır.

Logo Neon ile depodan çıkacak sevkıyatlar esnasında siparş, irsaliye ve fatura karşılaştırmasını sağlar bu sayede süreci hatasız gerçekleştirebilirsiniz.

Logo Neon takım tamamlama, setleme özelliği ile parça parça oluşan mobilya, bilgisayar, makine gibi ürünlerinizin eksik parça gönderimini önlemiş olursunuz. Sadece eksik parça değil fazla parça gönderimini de önleyen Logo Neon depodan yapılacak çıkışları sorunsuz gerçekleştirmenizi sağlar.

Logo Neon özellikle medikal, ilaç sektöründe kare kodların içerdiği bilgileri otomatik olarak çözümler.

 


logo-neon-depo-yonetimi